Binnen 5 werkdagen geleverd

30 dagen bedenktijd

Gratis bezorging en retourneren

Heb je ons nodig?

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Betalingsmogelijkheden

Sortio Home heeft meerdere betaalmogelijkheden beschikbaar. Hiervoor is gekozen om voor iedere klant een geschikte betaalmogelijkheid te creëren. Sortio Home vindt het belangrijk dat iedereen een nieuw interieur kan bestellen. Daarom is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Hierdoor kan iedereen een bestelling bij Sortio Home plaatsen.

iDEAL

Via SortioHome.nl kan je veilig en eenvoudig online betalen via iDEAL. iDEAL is de meeste gebruikte betalingsmethode in Nederland. iDEAL betalingen worden werkt doormiddel van internetbankieren van je eigen bank. De betaalgegevens zijn vooraf ingevuld en hoeven alleen gecontroleerd en geautoriseerd worden.

Bancontact

Via SortioHome.nl kan je veilig en eenvoudig online betalen via Bancontact. Bancontact is de meeste gebruikte betalingsmethode in België. Bancontact betalingen worden werkt doormiddel van internetbankieren van je eigen bank. De betaalgegevens zijn vooraf ingevuld en hoeven alleen gecontroleerd en geautoriseerd worden.

PayPal

Met PayPal kan je veilig en snel online betalen. Betalen kan zowel met of zonder een PayPal-rekening.

Creditcard

Op de website van Sortio Home kan je betalen via Creditkaart. De creditkaarten die geaccepteerd worden zijn VISA en MASTERCARD.

Klarna

Klarna voert voor Sortio Home het volledige achteraf proces uit. Nadat je een bestelling hebt geplaats ontvang je van Klarna een digitaal betaalverzoek via de e-mail om je bestelde product(en) te betalen. Hiervoor geld geen vooraf bepaald maximaal orderbedrag.

Klarna zal ter goedkeuring van je verzoek een gegevenscontrole uitvoeren. Wanneer het verzoek voor achteraf betalen niet geautoriseerd wordt, zal de bestelling via een andere betaalmethode betaald kunnen worden.

Meer informatie over Klarna kan je vinden op de website van Klarna.

 

how to capture emails