Binnen 5 werkdagen geleverd

30 dagen bedenktijd

Gratis bezorging en retourneren

Heb je ons nodig?

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

kies onderwerp

Over Sortio Home

Sortio Home is een complete webshop, waar je alles vindt voor wonen. En 100% van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Zo hoef je nooit onnodig lang te wachten op je nieuwe meubels.

Wat Sortio Home van andere webshops onderscheidt, zijn twee dingen: de prijs/kwaliteitverhouding en onze service. Dat zegt iedereen, maar wij kunnen het ook echt waarmaken. Sortio Home draait al wat jaren mee in de meubelbranche. We hebben dus heel wat meubelen gezien, beoordeeld en verkocht. Daardoor kunnen we de kwaliteit van ons aanbod uitstekend inschatten. Diezelfde ervaring maakt het mogelijk om de prijzen zeer scherp te houden. We weten waar we het beste kunnen inkopen. En we hebben bepaald hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Daardoor maken we geen onnodige kosten, en dat merk jij in de prijs. Wij werken direct samen met de fabrikant, hierdoor kunnen wij scherpe prijzen bieden. Wij hebben een breed scala aan meubels.

Door goed naar onze klanten te luisteren, weten we ook als geen ander wat jij van ons verwacht. Kennis waar onze medewerkers nog dagelijks gebruik van maken om jou optimaal van dienst te zijn. En als je zo naar onze reviews kijkt, dan doen we dat best succesvol.

Altijd open, dagelijks bereikbaar

Je bent 24/7 welkom in onze online winkel. En daar kun je zo lang doorbrengen als je wilt. Je kunt dus op je gemak je interieur samenstellen. Precies wanneer het jou uitkomt.

Heb je tijdens het winkelen nog vragen? Of wil je weten wat de status van je bestelling is? Wij staan iedere dag klaar om je verder te helpen. Stel je vraag per telefoon, e-mail, webchat of een van onze sociale mediakanalen, en je krijgt van ons altijd een deskundig antwoord.

Continu ontwikkelen

We vinden het belangrijk dat je ieder bezoek opnieuw tevreden onze website verlaat. Daarom zijn we continu bezig om de online winkel te ontwikkelen. Je zult hierdoor merken dat ons assortiment steeds een stukje groter wordt. Hierdoor wordt de kans steeds groter dat je precies vindt wat je zoekt. En een bijkomend voordeel: er valt ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken. Dat maakt winkelen bij Sortio Home iedere keer weer leuk!

Daarnaast blijven we onze service continu verder verbeteren. Dat doen we op basis van jouw feedback. Laat daarom vooral weten hoe je je bezoek en bestelling hebt ervaren. Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast kun je anderen vertellen hoe je ons hebt ervaren, door een review op Trustpilot te plaatsen.

Wij zijn er voor iedereen!

Wij hebben al ruim 80 jaar ervaring in de meubelbranche met het leveren van onze producten aan klanten. Dagelijks zijn wij bezig met het optimaliseren van de webshop, zodat deze voor iedereen toegankelijk is. Consumenten kunnen bij ons stapsgewijs nieuwe meubels uitzoeken, zodat deze naar de wensen van de klant zijn. Wij zijn daarnaast altijd bezig om de beste producten op het gebied van wonen te zoeken tegen de laagste prijs.

Wij leveren naast consumenten ook aan bedrijven zoals, hostels, hotels, bed and breakfasts, maar ook aan vastgoed eigenaren die de panden gemeubileerd wilt verhuren. Als je hierin interesse hebt, neem dan contact op met ons via b2b@SortioHome.nl en vraag vrijblijvend een offerte op!

how to capture emails