Binnen 5 werkdagen geleverd

30 dagen bedenktijd

Gratis bezorging en retourneren

Heb je ons nodig?

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Ruilen en retourneren

Retourneren van je bestelling

Het kan altijd zijn dat de bestelde producten niet voldoen aan je wensen. Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kan je de bestelde producten retour sturen. Voor bestelde boxsprings kan je gebruik maken van de 30 dagen proefslapen. Om in aanmerking te komen voor de 30 dagen proefslapen, kan je meer informatie vinden op de pagina van 30 dagen proefslapen.

Op het herroepingsrecht zijn twee uitzonderingen. Vanwege hygiëne en om redenen van gezondheidsbescherming kunnen producten zoals matrassen, toppers en bed textiel niet worden retour gestuurd, wanneer verzegeling van het product verbroken is.
Daarnaast moeten de producten ongebruikt, in de originele verpakking en niet beschadigd zijn.

 

Je kunt de retour zending aanmelden via (retouren@SortioHome.nl). Bij het aanmelden van de retourzending zal het retourformulier moeten worden toegevoegd. Het retourformulier zal ook moeten worden toegevoegd bij de zending. Wanneer de retourzending niet is aangemeld via de mail met het bijhorende retourformulier en er geen retourformulier bij de zending zit, kan helaas de retourzending niet in behandeling worden genomen.

Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij het gehele aankoopbedrag retourneren. Het retour bedrag kan je uiterlijk binnen 30 dagen op je rekening ontvangen.

 

De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening. Sortio Home is niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekgeraakte retour producten. Wij adviseren om altijd om een verzendbewijs te vragen en goed te bewaren.

Ons retouradres is:

Sortio Home
T.a.v. Klantenservice / Retouren
Voorschoterlaan 180

3062KW, Rotterdam

Voor grote producten zoals boxsprings, bedden en matrassen kan je een bezorgafspraak maken om op eigen gelegenheid langs te komen bij ons magazijn. De retourafspraak kan je maken via (retouren@SortioHome.nl). Voor meer informatie over het herroepingsrecht van de bestellingen verwijzen wij je door naar onze algemene voorwaarden.

 

 

how to capture emails